Спорт и релакс

В апартаментен комплекс „Простор“ имате чудесни възможности за активна и пасивна почивка. Знаем, че комбинацията от двете ви връща енергията и радостта от живота. На ваше разположение са открит басейн, игрална зала, велосипеди и федербал. Не сме забравили и нашите най-малки гости. За тях има специален детски кът. Обикновено се радват и играят и на разкошните зелени площи.

Басейн

Басейнът е с обем 99 куб.м., като това не включва специално обособената детска част. Дължината му е 11 метра, а широчината – 9 метра.

Игрална зала 

В игралната зала времето ще мине неусетно. Особено ако обичате билярд. Взимате си питие, събирате приятелите си и играта започва!

Детски кът 

Апартаментен комплекс „Простор“ е особено подходящ за семейна почивка. В уютната, почти домашна обстановка лесно можете да запазите режима на детето, така че то да е спокойно и доволно. 

Велосипеди

Предлагаме ви велосипеди под наем. Чудесно развлечение за двойки, семейства и големи компании. С тях можете да стигнете и да разгледате спокойно някои интересни места в Балчик и околността.

Федербал 

Откога не сте играли на федербал? Поиграйте с децата, с партньора си или с приятели.