Резервации

Резервирайте апартамент или студио за вашата почивка в апартаментен комплекс „Простор“. Така не рискувате да останете разочаровани, ако дойдете на място и се окаже, че всички опции за настаняване са заети. А ако планирате ваканцията си при нас по-отрано, може да се възползвате от специалните ни оферти.

 

След като направите запитване за резервация на посочения от Вас е-мейл ще получите ценова оферта за конкретния посочен период. В нея ще се съдържа информация за възможностите за настаняване, начина на правене на резервация, политиката свързана с анулирането на резервацията и друга важна информация. За запитвания, направени в делничен ден, оферта се изпраща в рамките на 24 часа след направеното запитване. За запитвания, направени в почивен ден, оферта се изпраща в рамките на 24 часа след началото на първия работен ден. 
Възможно е наш служител да се свърже с Вас по телефона, в случай, че е необходима допълнителна информация във връзка с изготвянето на офертата. 

 

Правила и условия на хотела

Моля обърнете внимание, че при нас е забранено за домашни любимци. Забранено е и готвенето в апартаментите.

 

Гарантиране на резервациите

Резервациите по програма "Ранни записвания" се считат за гарантирани при заплащане по банков път на авансов депозит в размер на 50% от стойността на резервацията в срок до 5 работни дни след потвърждение на офертата от страна на клиента. Остатъкът от стойността на резервацията следва да бъде заплатен по банков път в срок до 5 работни дни преди датата на настаняване. Промени на резервации по програма "Ранни записвания" се допускат в срок до 2 седмици преди датата на настаняване в случай, че хотелът има възможност да удовлетвори поисканите промени.

Всички останали резервации се считат за гарантирани при заплащане по банков път на авансов депозит в размер на 30% от стойността на резервацията в срок до 5 работни дни след потвърждение на офертата от страна на клиента. Остатъкът от стойността на резервацията следва да бъде заплатен по банков път или на рецепция при пристигане.


Политика по анулиране на резервации

При анулиране на резервация до 7 календарни дни преди датата на настаняване, клиентите не дължат неустойка и предплатената от тях авансово сума ще бъде възстановена от хотела. 

При анулиране на резервация от 7 до 3 календарни дни преди датата на настаняване, неустойката за клиента е в размер на първата нереализирана нощувка.

При анулиране на резервация при по-малко от 3 календарни дни преди датата на настаняване и в случай на непристигане на клиентите, неустойката е в размер на 100% от предплатената авансово сума по резервацията.